Monday, 27 March 2017

LAZADA MALAYSIA BIG BABY FAIR

8 comments




wehuuuu...Lazada 5th birthday's crazy sales still takleh nak move on..
sekali nampak "Big Baby Fair" yang memang ditunggu2 oleh sume parents..
yang xkawen ni pon hari2 duk membelek website Lazada tu..ni baby fair sure yang parents lagi la membelek ni...
membeli tu for sure ade... mane bole tahan tengok sales promotion last week kan...
so,this week...tengok lagi...hiihi
service..still the best.. yang last week sempat grab 3 items... 
one more item waiting for delivery..

usha2 website arini nampak "Lazada's Big Baby Fair" yang 
mana berlangsung start 27 Mac till 2nd April..
yang best korang boleh enjoy the promotion up to 85% tu...sape yang tak tengok tu memang rugi sangatlaaa... 
boleh kata sume barang baby dan keperluan baby ada dijual di Lazada..
dan untuk ibu2 and parents yang bekerja no more excuse tuk tidak shopping for your kids kan..
for me yang single ni plak..still ok for me tuk tengok baby fair..
almaklumla..anak buah ramai ok..haha
lame2 makcik die ni yang lebih2 beli baju baby..hahaha
so, jangan lepaskan peluang...
put Lazada into ur favorite search like me..hahahaha...


TRAVELOG JOGJA DAY #4 : GUNUNG MERAPI, TAMAN SARI, GUMUK PASIR, PANTAI PARANGTRITIS & MALIOBORO

2 comments



Wehuuu...assalamualaikum...
fuhhh..kebusyan tahap melampau...
ok jom continue my journey on day #4...

tuk yang hari ke 4 jugak adalah tempat wajib korang pergi kalau ke Jogja..
misi mengejar sunrise...
awal pagi pukul 430 dah bangun terus menuju ke Gunung Merapi...
sampai sane solat siap2 before naik jeep untuk ke kaki gunung...
sampai je kat kaki gunung gelap lagi..so bole la korang nak setup kamera ke ape tuk tunggu sunrise..
 

 

Friday, 17 March 2017

LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST 2017

No comments
assalamualaikum...
hari ni kite selit jap entry special for Lazada dulu eyh..
boleh kate hari2 bukak website Lazada..
tetibe bukak page ni nampak lain plak..
SsshHHHhhh...
opppssss..
Happy 5th Birthday LAZADA!!!!
hurrmm..ape lagi..jom la kite terjah sebab sekarang Lazada tengah ada potongan harga diskaun sampai 90% starting 22-24 mac ni...
so take note siap2 ok..


http://www.lazada.com.my/ 

Monday, 6 March 2017

TRAVELOG JOGJA DAY #3: GOA PINDUL,HUTAN PINUS,PANTAI TIMANG,SELLIE COFFEE & ALUN2 KIDUL

5 comments

halluuu....fuhhh..berpeluh nak kejar mase nak update trip nih..
ok..day #3 dah...yang ni antara major places jugakla kat Jogja..
antara tempat wajib yang  korang kena singgah kalau ke sane...

yeapp..jom jela layan tuk hari ke 3 la kirenye kat sane kan..
pagi2 lagi dah bangun and breakfast dulu kat homestay...
menu??not bad..nasi soto..hihi..