Tuesday, 30 August 2016

TRAVELOG SINGAPORE:TIKET USS MURAH DARI FIQRAH GLOBAL SETELAH DITIPU AGEN TIKET

4 comments
assalamualaikum...alhamdulillah masih lagi disini..
kali ni nak wat special review untuk tips korang nak beli tiket USS...
bagi yang rase nak senang boleh deal terus dengan website Resort World Sentosa terus...

WARNING: entry ni panjang untuk kasi korang paham story sepenuhnye..

tapi tuk kami2 yang memang trip ala bajet ni kena la betul2 cari yang murah..
so, cari punye cari jumpe la satu agen ni yang memang jual tiket murah kat Insta..
for me, kalau nak beli ape2 yang melibatkan harga yang agak murah kena la check betul2 kan..
so, inisiatif yang aku ade cuma tanye pada orang yang pernah beli tiket dengan agen tersebut...



Monday, 29 August 2016

TRAVELOG SINGAPORE: FULL ITIRENARY AND BUDGET 2D1N SINGAPORE

4 comments
salam...wehuuu..kembali bersiaran..hihi
ari isnin yang panjang ku rasakan..
almaklumla baru balik pagi tadi terus masuk keje..ko rase?

tapi not bad..sebab stress dah hilang sket dah..

masuk keje pon lemau sebab badan sakit2 tak hilang lagi ni...
sakit tu la mengingatkan kepada memori yang belom habis nak moveon kan..
hahaha..so kali ni meh aku share iti berjalan yang dekat ngan Malaysia and senang..

actually ni 1st trip aku fully naik public transport..
fully tau..naik bus lompat2 and MRT je..
hebat ku rasakan dengan kesengalan kaki hingga ke hari ni..
tu yang sampai gambar aku kt USS pun orang ckp kurus tu..kahkah..
ok jom usha iti..

ke SINGAPORE ke kita???