Monday, 5 January 2015

NEXT TRAVELOG: HOTEL REGALIA, KL

10 comments
salam semua...
lamenye menghilang kan...
busy end year punye pasal tak naik2 post kat blog ni...
so...baru je masuk new year ni kan...
bole la lagi nk wish kat korang kan...

HAPPY NEW YEAR!!!

okla...disebabkan banyak plan travel kena tunda..
so, kali ni kite kasi post travelog tertunda dlu...
kirenye travelog kali ni kite kasi teaser je dulu...
at least leyh kasi idea jugak tuk korang yang tercari2 nak g mane tuk hujung2 cuti sekolah yang ditunda tu kan...
nanti dah g saya kasi full travelog plak ok..
and this is one of the place yang korang boleh take into consideration la tuk holiday....




HOTEL REGALIA, KUALA LUMPUR



hurmmm...amacam??
menggoda sungguh kan view kat sini..
actually dah plan baik punye nak g time new year ari tu..
tapi plan terpaksa tukar sebab my girls punye kampung banjir and xdapat nak elak la kan..

so...wait for semua orang free and boleh join..
so we gonna have our pillow talk in front of this scenery k...
korang yang nak join leyh pm...
ahaksss...ok tipu je...

yang teringin nak bercuti ke sini leyh la g check out price tuk hotel ni...
don't worry...worth to stay and afford to pay...
new year..new mission started..hope everything will be achieve...
till we meet again!!!





10 comments :

  1. akak jarang travel.. jarang nginap hotel... uuhhuuu... kot2 dpt dok hotel regalia free...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ade baby bnyk nak pkir klu nak travel kan kak..
      hihi...free nginap pon syok gak ni.. :p

      Delete
  2. kalau dapat free memang tak tolak kalau nak book ada orang belanja pun tak tolak hahaha

    ReplyDelete
  3. cantik view tu...best juga kalau dapat stay kat sana. Anyway Happy New year..hehe :)

    ReplyDelete
  4. waaaa cantiknya view hotel tu... kalau lah dapat lepak sana masa tahun baru... kan ke best sambil tengok2 bungaapi...

    ReplyDelete
  5. wahhhh kaki travell,,,best laaa,,,,bbtw gud luck for ur next travel

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii...budget travel je...
      skrang kne hold dlu travel..

      Delete