Monday, 24 November 2014

BAJET WEEKEND GETAWAY

14 comments

salam....
morning sume...new week dah ...
sekejap je rase nak abis dah 2014 kan...
so, korang nye plan holiday ke mane??
lagi2 dah end of the year ni ..
ramai la yang nak abiskan cuti tahun yang melambak lagi tu...

this week pon dah mula cuti sekolah...
so ..memang ramai la yang g bercuti bawak anak2 g bercuti..
yang xde anak lagi ni pon memang memikir nak bercuti je..
so..where will be our next destination??
xamik cuti beriya pon...
this time will be short vacay je..




kat mane ni eyh??

weee....can't wait...
kali ni bawak adik skali...sian budak tu asyik kena tinggal je..
hope trip kali ni berjalan lancar....
so...wait for my next travelog...
and yang penting...bajet nye version travelog...

selagi bole jadi backpackers ni kite enjoy je...
nanti dah berlalu time tu at least kite ade jgk memori cuti gile2 tu kan..
ok...see ya!!!

14 comments :

  1. Cuti ni plan bawak ank g zoo Taiping je kot , sbb akak baru pindah rumah , byk benda nk kena kemas ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..yeke..
      penatnye pindah rumah kan kak...hiks..

      Delete
  2. ahaa... mcm best je.. sy pon nak plan cuti2 bajet je.. tp xde idea nak pegi mana... sobbbsss sobbss.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...g dekat2 pon ok...
      yang penting kena enjoy.. :)

      Delete
  3. belum ada plan nak bercuti ke mana...anyway selamat bercuti ye :)

    ReplyDelete
  4. akak dah tak kemana. cuti dah habis HAHHAHHA. sambung next year hhiii.. macam ke penang je tuewww huhuhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu..sy bru je confirm..so cuti sket je...
      next year punye plan dh siap ke kak??hihi

      Delete
  5. uols gak g bercuti sn sini
    k.el x bercuti lagi ni dah kenapa hahahaha bajet xde dik oiiii
    n masa pun xde..laki bini cuti x sama aaaaaacaner
    tp kan ku titip2kan masa nak berholiday gakkkkkkk x aci!!haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..kak el xpe..slalu dh g penang...xyah jeles sngt..hiks..
      xpe..t plan elok2 cuti rmai2 k.. :)
      tp seyes penang best!!

      Delete
  6. tengah nak final..xboleh cuti2 sgt

    ReplyDelete
  7. Kat Penanglah ni kan..... unik ar gambar atas tu ha....beca yeh!

    ReplyDelete